Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Doğu Karadeniz'de etkili olan yoğun kar yağışının ardından halen kapalı bulunan köy yollarında çalışmalar devam ediyor.

        Rize'de merkezde 22, Ardeşen'de 30, Çamlıhemşin'de, 23, Çayeli'nde 36, Derepazarı'nda 6, Fındıklı'da 8, Güneysu'da 20, Hemşin'de 8, İkizdere'de 26, İyidere'de 2, Kalkandere'de 18 ve Pazar'da 48 olmak üzere 247 köyle halen ulaşım sağlanamıyor.

        İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı 107 personel, 13 lastikli yükleyici, 25 greyder ve 1 kar küreme makinesiyle yolları açmak için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

        Giresun'da ise merkezde 7, Alucra'da 1, Bulancak'ta 13, Çamoluk'ta 1, Çanakçı'da 9, Dereli'de 27, Doğankent'te 6, Espiye'de 15, Eynesil'de 3, Görele'de 36, Güce'de 7, Keşap'ta 25, Tirebolu'da 26, Yağlıdere'de 13 köy olmak üzere toplam 189 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.

        İl Özel İdaresi ekipleri 59'ar araç ve personel ile kapalı yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

        Artvin'de de halen kapalı bulunan 87 köy yolunun açılması için çalışmalar devam ediyor.

        Öte yandan son yılların en yoğun kar yağışının yaşandığı Trabzon'da Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin yürüttüğü yoğun çalışma sonucu kapanan yolların büyük bölümü ulaşıma açıldı. Ekipler, halen kapalı olan 30 mahalle yolunun da açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa