Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİNOP (AA) - Sinop'ta kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Sinop-Samsun karayolu Bostancılı mevkisinde çok sayıda araç yolda kaldı.

        Bölgede üç gündür etkisini sürdüren kar, özellikle kent merkezi ve Gerze ilçesi arasında etkili oluyor. Sinop-Samsun karayolu Bostancılı mevkisinde kar ve buzlanma sebebiyle çok sayıda araç yolda kaldı, bazı araçlar kayarak yoldan çıktı. Yolun Samsun istikameti polis ekiplerince bir süre trafiğe kapatıldı.

        Yolda Karayolları ekiplerince tuzlama çalışması yapıldı, yolda kalan araçlar çekici yardımıyla kurtarıldı. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

        Bu arada, Ayancık ilçesinde yoğun kar yağışı sebebiyle köydeki evinde mahsur kalan Hasan Çetinkaya İl Özel İdaresi ekiplerince 4 saatlik çalışmanın ardından ilçe merkezine ulaştırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa