Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Doğu Karadeniz'de kar yağışı yaşamı olumsuz etkiliyor.

        Giresun İl Özel İdaresinden yapılan açıklamaya göre, kar yağışı nedeniyle merkezde 19, ilçelerden Dereli'de 29, Keşap'ta 20, Espiye'de 12, Bulancak'ta 9, Görele'de 8, Şebinkarahisar'da 7, Tirebolu'da 7, Doğankent'te 6, Eynesil'de 5, Yağlıdere'de 5, Çamoluk'ta 3, Çanakçı'da 1, Güce'de 1 olmak üzere toplam 132 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.

        Ekipler, köy yollarının ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

        - Rize

        Rize'de kar yağışı nedeniyle ilçelerden Çayeli'nde 20, İkizdere'de 18, Ardeşen'de 16, Kalkandere'de 16, Çamlıhemşin'de 12, Pazar'da 9, Derepazarı'nda 5, Fındıklı'da 4, Güneysu'da 3, Hemşin'de 3, İyidere'de 3 olmak üzere 109 köy yolu ulaşıma kapandı.

        İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı 107 personel, 13 lastikli yükleyici, 25 greyder ve 5 kar küreme makinesiyle köy yollarını açmak için çalışmalarına devam ediyor.

        Karayolları ekipleri ise geceden itibaren Karadeniz Sahil Yolu ve ilçe bağlantı yollarının ulaşıma kapanmaması için güzergahta hazır bekliyor.

        Bu arada, ulaşımın güçlükle sağlandığı Çamlıhemşin, Hemşin ve İkizdere'ye bağlı yüksek kesimlerde belediye ekiplerileri, kar temizleme ve tuzlama çalışması başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa