Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ağrı-Van karayolu, çığ düşmesi nedeniyle ulaşıma kapandı.

        Doğu Anadolu Bölgesi'nde geceden beri etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Ağrı-Van karayolunun Tutak mevkisinde etkili olan kar yağışının ardından çığ düştü. Çığ nedeniyle Ağrı'yı, Hamur, Tutak ve Patnos ilçeleri ile Van'a bağlayan karayolu çift yönlü ulaşıma kapandı.

        Kar kalınlığının yaklaşık 50 santimetreye ulaştığı Patnos ve Hamur ilçelerinde, karayolları ve özel idare ekipleri, karla mücadele çalışmaları başlattı.

        Ayrıca, çığ nedeniyle yolun kapanması üzerine, Patnos ve Tutak ilçelerinden öğrencilerin Ağrı'ya gidemedikleri için bugün yapılan açık öğretim sınavına giremediği öğrenildi.

        Patnos ilçesinden Ağrı'da sınava girmek için yola çıkanlardan İbrahim Sarıyıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yollar kapalı, geçişe izin verilmiyor. Sınavımıza yetişemedik, sınava bir senedir hazırlanıyoruz. Emeğimiz boşa gidecek diye korkuyoruz. Yetkililerden mağduriyetimizin giderilmesi için yardım bekliyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa