Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

        Kentte dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sabaha kadar sürdü. Kar kalınlığının 23 santimetreye ulaştığı şehir merkezinde bazı araçlar yolda kalırken kimi sürücüler de zincir takarak yoluna devam edebildi.

        Belediye ekipleri, kent merkezindeki yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor. Karayolları ekipleri ise ulaşımın kontrollü sağlandığı şehirler arası yollarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmesini sevinçle karşılayan çocuklar, sokaklarda eğlendi. Kar topu oynayan çocuklar, kardan adam yapıp ara sokaklarda naylonlarla kaydı. Çankırılılar, bol bol fotoğraf çektirerek beyaz örtünün tadını çıkardı.

        Kar yağışı nedeniyle Çankırı merkezin yanı sıra Eldivan, Ilgaz, Kurşunlu, Yapraklı, Orta ilçelerinin tamamında, Şabanözü, Atkaracalar, Çerkeş ilçelerinde de taşımalı eğitime ara verilmişti. Çankırı Karatekin Üniversitesi de tatil edilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa