Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİNOP (AA) - Sinop Valisi Hasan İpek, kentte faaliyet gösteren bazı işletmeleri ziyaret etti.

        Gerze ve Dikmen ilçelerinde faaliyetlerini sürdüren fabrikaları ziyaret eden İpek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Fabrikaların üretim ve paketleme tesislerinde incelemelerde bulunan İpek, burada yaptığı konuşmada, tesislerin yaptıkları üretimin gurur verici olduğunu söyledi.

        Fabrikaları ziyaretlerinde sorunlar varsa bunları yerinde görme fırsatı bulduklarını ifade eden İpek, şöyle konuştu:

        "Tesislerimizde yapılan üretimleri yerinde inceledik ve gerçekten çok mutlu olduk. Bize iletmek istedikleri konuları varsa problemleri varsa onları da dinleyip çözüme kavuşturmak için kendilerini ziyaret ettik. Bu vesileyle hem de tanışma fırsatı bulduk. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İlimize yatırım yapmak isteyen iş adamlarımıza valilik olarak gereken tüm desteği sağlayacağız."

        Vali İpek'e ziyaretlerinde, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Dikmen Kaymakamı Mustafa Gözlet, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Asak ile Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Feridun Delen de eşli etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa