Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, Kültür Merkezi Projesi ihalesinin kısa süre sonra yapıcağını ve ardından inşaat çalışmalarına başlanacağını söyledi.

        Geçgel, gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal etkinliklerin, kültür ve sanat aktivitelerinin gerçekleştirileceği kültür merkezinin Güce'nin önemli bir ihtiyacını gidereceğini belirtti.

        Merkezde düğün salonu, restoran ve misafirhane bulunacağını aktaran Geçgel, şunları kaydetti:

        "İhale aşamasına geldiğimiz 800 metrekare alana inşaa edilecek bu projeyi, 2017 yılı içerisinde bitirip halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Proje gerçekleştiğinde vatandaşlarımız olumsuz hava koşullarından etkilenmeden düğün ve cemiyetlerini burada rahatça yapabilecek. Güce Belediyesi olarak ihtiyaca göre projeler üretiyoruz. Şimdiden bu projenin Güce halkına hayırlı olmasını diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa