Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, ilçede bulunan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Hava ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

        Başkan Topaloğlu, 19 Mayıs Davet ve Toplantı Merkezi'nde düzenlenen tanışma toplantısında yaptığı konuşmada, 19 Mayıs ilçesinin sivil havacılık alanında İstanbul ve Eskişehir'den sonra en önemli merkezlerden biri olduğunu söyledi.

        Fakülte öğrencileri için en önemli sorunun ulaşım olduğunu ve bu sorunun çözüm yoluna girdiğini dile getiren Topaloğlu, "Samulaş otobüs temin edecek ve saat başı Hava ve Uzay Bilimleri Fakültesi önü ile Ondokuzmayıs Üniversitesi kampüsünden karşılıklı olarak kalkacak." dedi.

        Kız öğrenci yurdunun yoluna parke döşediklerini, erkek öğrenci yurdunun yolunu da parke yapmak için çalışma yürüttüklerini belirten Topaloğlu, diğer sorunları da en kısa zamanda çözeceklerini ifade etti.

        Topaloğlu, öğrencilerin istek ve önerilerini dinledi.

        Programa, OMÜ Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Abdullah Tekelier, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kuyu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Serkan Eroğlu ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa