Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Şuhut Kaymakam Ferit Görükmez, Şuhut'a bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla koordinasyon toplantısı yaptı.

        Şuhut Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıda konuşan Kaymakamı Görükmez, "Hep birlikte yaşadığımız bu güzel ilçede sorunların çözümünü de birlikte sağlayacağız." dedi.

        "Genel duruma baktığımız zaman sorunların çözümü ile ilgili en üst mercilerden çalışma bekleniyor" diyen Kaymakam Görükmez, şunları kaydetti:

        "Oysa çözüm tabandan başlıyor. Burada sorunlarımızın çözümü ile ilgili neler yapabileceğimizi konuşacak ve çözüme birlikte ulaşacağız. Bundan böyle aylık olağan olarak böyle toplantılar yapacağız. Sizlerden talebimiz, vatandaşların sorunlarını not alarak bizlere iletmeniz. Biz de kendi imkanlarımız ile ilgili yapılabilecek olanları yapacağız. Yapamadıklarımızı üst mercilere ileteceğiz. Katıldığınız için hepinize teşekkür ederim."

        Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ise, alınan taleplerin değerlendirileceğini ifade etti.

        Başkan Bozkurt, bir sonraki toplantının Aralık ayının son haftasında gerçekleştirileceğini belirtti.

        Muhtarlık makamının önemine vurgu yapan Bozkurt, "Muhtarlarımız, vatandaşımızın temsilcisidir. Onların görüş ve önerileri bizler için çok önemlidir. Bugün burada bize iletilen tüm taleplerin kanun ve nizamlar çerçevesinde değerlendirileceğini ve mümkün olan her talep yerine getirilecektir." diye konuştu.

        Muhtarlar, eğitim, sağlık, güvenlik ve alt yapı konularındaki talepleri ilgili kurum amirlerine iletti.

        Toplantıya, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ümit Şevik, İlçe Emniyet Müdürü Emin Topçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Tunçer, İl Genel Meclisi Şuhut üyeleri, daire amirleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa