Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Adliyesinde görevli hakim ve savcılar, basın mensuplarıyla dostluk maçına karşı karşıya geldi.

        Büyük çekişmenin yaşandığı karşılaşma 66 beraberlikle sonuçlandı. 11 Nisan Stadyumundaki sentetik sahada düzenlenen karşılaşmada Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan ile Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD) Başkanı Tahir Gülebak da forma giydi.

        Maç öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, her iki tarafa da başarılar diledi. ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak ise Başsavcı Doğan ile hakim ve savcılara maçtan dolayı teşekkür etti.

        İki takım oyuncularının hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından hakim ve savcıların vuruşuyla maç başlayan maç 66 beraberlikle sonuçlandı. Maçın ardından iki takım oyuncuları birbirlerini tebrik etti. Baklava ikramının ardından bir açıklama yapan ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak, “Büyük sahada iki takım da iyi mücadele etti. Şanlıurfa Adliyesinde görevli hakim ve savcılarımız, basın mensuplarıyla ikinci kez maçta bir araya geldi. Bu maçları artık geleneksel hale getirmek istiyoruz. Önemli olan kazanmak değil, birlikteliğin sağlanması ve hoşça vakit geçirmek. Başsavcımıza, değerli hakim, savcı ve adliye personellerimize, tüm basın mensuplarımıza, maç hakemimize ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Hakan Keşküş’e teşekkür ederiz” diye konuştu.

        Kazananın olmadığı karşılaşmanın rövanşının ise ileri bir tarihte yapılmasına karar verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa