Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amed Sportif Faaliyetlerin yer aldığı TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta kümede kalma yarışı son haftaya taşındı.

        Kocaeli Birlikspor ve Mersin İdman Yurdu’nun veda ettiği ligde, küme düşecek üçüncü takım cumartesi günü belirlenecek. 4 takımın kümede kalma mücadelesi verdiği ligde, puan olarak en kötü durumda olan Bucaspor bulunuyor. Amed Sportif Faaliyetler 36 puanla ligin 13’ncü sırasında yer aldığı grupta, 35’er puanlı iki takımdan tuzllaspor 14 ve Bodrum belediyesi Bodrumspor ise 15’nci sırada bulunuyor. 33 puanlı Bucaspor ise küme düşmesi kesinleşen Kocaeli Birlikspor ve Mersin İdman Yurdu’nun hemen üzerinde yer alıyor.

        Bucaspor’a 3 puan fark atan Amed Sportif Faaliyetlerin kümede kalması genel averaja kalmış durumda. İkili averajı rakibiyle eşit olan yeşil kırmızılı beyazlı takımın, genel averajı ise Bucaspor’dan daha iyi. Bucaspor’un 11, Amed Sportif Faaliyetlerin ise 4 averajı bulunuyor. Genel averajda Bucaspor’dan çok iyi olan Amed Sportif Faaliyetlerin, küme düşmesi için Bucaspor’un ligin son maçını kazanması ve rakibine bol gol atması, Amed Sportif Faaliyetlerin ise farklı yenilmesi gerekiyor.

        Kocaeli Birlikspor ve Mersin İdman Yurdu’nun küme düştü ligde üçüncü takım aranıyor. Amed Sportif Faaliyetlerin, Toktaspor ile deplasmanda mücadele edeceği haftada Bodrum Belediyesi Bodrumspor küme düşmesi kesinleşen Kocaeli Birlikspor ile kendi sahasında karşılaşacak. Tuzlaspor’un sahasında Sarıyer ile karşılaşacağı haftada, Bucaspor ise Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa