Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü, Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri'nin ilk taksit ödemelerinde son günün 31 Mayıs 2018 olduğunu duyurdu. Ödemeler belirtilen tarihe kadar mükelleflerce belediye vezneleri ve ebelediyecilik sistemi üzerinden interaktif olarak yapılabilecek.

        Her yıl iki eşit taksit olarak tahsil edilen Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri'nin ilk taksit ödemelerinde son günün 31 Mayıs 2017 olduğu açıklandı. Turgutlu Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, vergi mükelleflerinin cezalı duruma düşüp mağdur olmamaları için ilk taksit ödemelerinin 31 Mayıs Perşembe günü mesai bitimine kadar gerçekleştirmeleri gerektiği belirtildi. Ödemeler belediye veznelerinden yapılabileceği gibi www.turgutlu.bel.tr adresi üzerindeki ebelediyecilik modülünden veya anlaşmalı iki banka üzerinden yapılabilecek. Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin ikinci taksit ödemeleri ise Kasım ayında başlayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa