Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya’da aniden bastıran ve zaman zaman dolu şeklinde etkili olan şiddetli yağış hayatı felç ederken, merkeze yakın bazı yerlerde ise kayısının zarar gördüğü belirtildi.

        Kurak bir Nisanı geride bırakan Malatya yağışa teslim oldu. Yağmur şeklinde başlayan yağış bir süre sonra yerini doluya bırakırken, hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise saçaklara sığındı. Malatya kent merkezinde Emeksiz ve Sıtmapınar’ı alt geçitleri trafiğe kapanırken, bazı araçlar da alt geçitte mahsur kaldı.

        Yaklaşık 10 santimetrelik dolu birikintilerinin oluştuğu yollarda bazı vatandaşlar yürümekte zorlanırken, bazıları ayaklarına poşet geçirerek yoluna devam etti. Yağış nedeniyle Sıtmapınarı, İnönü Caddesi ve Şire Pazarı’nda bazı iş yerlerini su bastı. İş yeri sahiplerinin suyu kendi imkanlarıyla tahliye ettikleri görüldü.

        Bu arada yaklaşık 20 dakika süren yağışın merkeze yakın bazı yerlerde kayısıya da zarar verdiği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa