Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'te düzenlenen Yıldız Erkekler Hentbol İl Müsabakaları'nda il şampiyonu olarak Bartın'daki grup müsabakalarına katılmayı hak kazanan Osmangazi Ortaokulu Hentbol Takımı, Türkiye Yarı Finali'ne yükseldi.

        Bilecik'te yapılan ortaokullar arası Yıldız Erkekler Hentbol Müsabakaları'nda şampiyon olan Osmangazi Ortaokulu Hentbol Takımı, Bartın'da düzenlenen Yıldız Erkekler Hentbol Grup Müsabakaları'nda, Bolu temsilcisini 1815, Sakarya temsilcisini 2417 yenerek, Kastamonu'daki yapılacak olan Yıldız Erkekler Türkiye Yarı Finali'ne katılmaya hak kazandı. Takımın antrenörü İsmail Aynur ve okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Sedat Memiş'in büyük katkısı ile Kastamonu'daki yarı finallere katılacak olan Bilecik temsilcisi Osmangazi Ortaokulu Hentbol Takımı'nın muhtemel rakipleri ise; Zonguldak, Samsun, Sinop, Kastamonu, Karabük, Kırıkkale ve Sivas temsilcileri ile olacak.

        Öte yandan Kastamonu'daki Yıldız Erkekler Hentbol Türkiye Yarı Final Müsabakaları 4 Mayıs günü teknik toplantı ile başlayacak, müsabakalar 58 Mayıs tarihleri arasında oynanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa