Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ziraat Türkiye Kupası'nın Diyarbakır’da oynanacak final maçında güvenliğin, bin 200 özel güvenlik görevlisi tarafından sağlanacağı öğrenildi.

        Ziraat Türkiye Kupası final maçının oynanmasına sayılı günler kala, stat ve etrafında alınacak güvenlik önlemleri için de çalışmalara hız verildi. Bu kapsamda geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri arasında oynan maçta çıkan olaylara benzer durumların yaşanmaması için kolları sıvayan yetkililer, stat ve etrafında bin 200 güvenlik görevlisinin görev alması için protokol imzaladı. Özel güvenlik şirketi ile yapılan sözleşme kapsamında stat içi ve etrafında olumsuzlukların yaşanmaması için farklı noktalara özel güvenlik görevlileri yerleştirilerek maçın sakin bir şekilde geçmesi sağlanacak. Maçta özel güvenlik görevlileri ile birlikte polisler de görev alacak.

        Türkiye Futbol Federasyonu, daha önce yapmış olduğu açıklamada kupa finalinin Eskişehir’de oynanacağını duyurmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise kupa finalinin Diyarbakır’da oynanacağı müjdesini vermişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa