Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA'nın Kula ilçesinde yaşayan Kıbrıs gazisi Muammer Bedez (65), koyunlarını otlatırken yılan sokunca fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Bedez, 3 gün süren yaşam savaşını yitirdi.

        İbrahimağa Mahallesi'nde besicilik ve çiftçilik yapan 5 çocuk babası Kıbrıs gazisi Muammer Bedez, 3 gün önce koyunlarını otlatmak için tarlasına gitti. Bu sırada sağ elinden yılan soktu. Bedez'in sağ kolu, bir anda şişti. Evine dönen Bedez, bir süre sonra fenalaşmaya başladı. Durumu gören ailesi Bedez'i kendi araçlarıyla Kula Devlet Hastanesi'ne götürdü. Doktorların müdahale ettiği Bedez, önce Salihli Devlet Hastanesi'ne sonra Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Bedez, 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Kıbrıs Gazisi Bedez'in, öğle vakti Kurşunlu Camii'nde yapılacak törenin ardından toprağa verileceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa