Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CK Çamlıbel Elektrik’in Sivas, Tokat ve Yozgat’ta 500 noktada devam eden ‘Askıda Ekmek’ projesine Sivas İl Müftülüğü’nden destek geldiği bildirildi.

        CK Çamlıbel Elektrik’in Sivas, Tokat ve Yozgat’ta 500 noktada devam eden ‘Askıda Ekmek’ projesine ilgi artıyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, ‘Askıda Ekmek’ kampanyasına bir destek de Sivas İl Müftülüğü’nden geldi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Sivas Müftüsü Recep Şükrü Balkan, İslamiyet’in bir yardımlaşma dini olduğuna ve hayırseverliğe büyük önem verdiğine dikkat çekerek “Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (sav) ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ hadisi, bir lokma ekmeği bile bölüşmeyi öğütler. Zor durumda olan vatandaşlarımıza incitmeden destek olan CK Çamlıbel Elektrik’in ‘Askıda Ekmek’ projesi de insan olmanın esaslarından yardımlaşmaya güzel bir örnek teşkil ediyor” dedi.

        Sivas’ta birçok hayırseverin ihtiyaç sahiplerine yardım etmek istediğini söyleyen Balkan, “Askıda Ekmek projesi, hayırseverlerin ihtiyaç sahiplerine ulaşması için eşsiz bir imkan sunuyor. Bugün Sivas, Tokat ve Yozgat ta 500 noktada uygulanan projeye destek verirken Sivas İl Müftülüğü olarak elimizden gelen katkıyı yapmaya da hazırız. İçinde bulunduğumuz üç aylarda tüm Müslüman kardeşlerimize sesleniyorum: ‘Gelin askıya bir ekmek de siz koyun. Siz de ekmeğinizi ihtiyaç sahipleri ile paylaşın” ifadelerini kullandı.

        “Herkese teşekkür ediyoruz”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa