Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu, ‘Bahar Konseri’ düzenledi. Konserde sevilen şarkılar ve türküler seslendirildi.

        Körfez Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu, ‘Bahar Konseri’ düzenledi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Kültür ve Sosyal işler Müdürü Mücahit Bulut, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Konsere hem Türk Halk Müziği hem de Türk Sanat Müziği şarkıları seslendirildi. Koro şefi Aysel Demircan yönetiminde konserde, koro üyeleri dilden düşmeyen şarkılarıyla izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. İzleyiciler de koro üyelerine eşlik ederek, şarkıları hep bir ağızdan söyledi. İlginin oldukça yoğun olduğu konser sonunda Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve protokol üyeleri, günün anısına koro üyelerine çiçek takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa