Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık AK Parti İlçe Başkanı Ali Var, Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldiği sabah kahvaltısında, 24 Haziran seçimlerinin belirleyicisinin gençler olacağını ifade etti.

        Hisarcık AK Parti İlçe Teşkilatı Hisarcık Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle Esire Termal Turizm Merkezinde sabah kahvaltısında bir araya geldi.

        Kahvaltıya AK Parti İlçe Başkanı Ali Var, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Kadın Kolları Başkanı Havva Özaydın, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıkaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

        Kahvaltıda bir konuşma yapan İlçe Başkanı Ali Var, 24 Haziran seçimlerinin belirleyicisinin gençler olduğunu belirterek, ”Gençlerimiz geçmişte yaşanan darbeleri, Emuhtıraları ve yaşanan ekonomik krizleri unutmamalı. Yapılan yatırımlar ve çalışmalar 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için çok önemlidir. Bu nedenle gençlerimiz 24 Haziran seçimlerinde insiyatif alarak doğru karar vermeliler” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa