Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Körfez Belediyesi tarafından başlatılan yol yapım çalışmaları kapsamında sıcak asfalt dökümü başladı. Başkan Baran da çalışmaları yerinde inceledi.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu ilçe genelinde ekipler tarafından yürütülen asfalt çalışmalarını inceledi. Bu yıl 100 bin ton asfaltın döküleceği Körfez’de Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri acil müdahale gerektiren alanlarda ve Kirazlıyalı Kalburcu yolu üzerinde asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da sahada çalışmaları inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

        Başkan Baran, Körfez’de ulaşımı daha rahat hale getirmek adına çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Söz verdik, gerçekleştiriyoruz. Asfaltlama çalışmalarımızı en fazla ihtiyaç duyulan bölgelerden başlatıyoruz. Bazı bölgelerde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla hemen asfaltlama çalışması gerçekleştireceğiz” dedi.

        Körfez’de bu sene 80 bin tonu Körfez Belediyesi, 20 bin tonu da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından olmak üzere 100 bin ton asfalt serimi gerçekleştirilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa