Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Yeniceköy'de vatandaşlar, yağmur ve şükür duası yaptı.

        Etkinliğe çevre ilçelerden, beldelerden ve köylerden yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

        Etkinlikte imamlar tarafından Yeniceköy Çarşı Camii'nde öğle namazı öncesi mevlit okundu ve mevlit sonrası Emet Müftüsü İsmail Temur tarafından yağmur ve şükür duası yapıldı.

        5 yıldır geleneksel olarak bu etkinliği devam ettirdiklerini belirten Yeniceköy Muhtarı Akın Gürkan, ''Çevre ilçelerden ve köylerden gelen misafirlerimiz var. Yaklaşık 2 bin kişiye yemek vermekteyiz. Yemek verme organizasyonu ,imece usulü köy halkımızdan topladığımız yardımlarla yapmaktayız. Etkinlikte emeği geçen bütün köy halkımıza ve çevre ilçelerden ve köylerden gelen misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ederim'' dedi.

        Yeniceköy sakinlerinden Ali Haydar Çağlar, ''Her yıl geleneksel olarak yapmış olduğumuz yağmur duası ve mevlidimiz için çevre köylerden ve beldelerden yaklaşık 2 bin kişilik katılım olmuştur. Tüm gelen misafirlerimize teşekkür ederiz. Ayrıca bu etkinlikte emeği olan köy muhtarımız Akın Gürkan'a teşekkür ederiz'' dedi.

        ''Bu hayır yemeklerinde küslük ve dargınlıkların ortadan kalkması için uğraşıyoruz''

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa