Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından aktif hale gelen “WhatsApp İletişim Hattı” ile sorunlar artık daha çabuk çözüme kavuşturulacak.

        Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı devreye soktuğu WhatsApp İletişim Hattı ile vatandaşlardan gelen şikayet, istek ve taleplere daha hızlı cevap verilmesine imkan tanıyacak. Tek merkezden yönetilecek olan sistem, vatandaşlardan gelen şikayetleri robotik sistem dahilinde ilgili birimlere sevk edecek ve sorunlar kısa sürede çözüme kavuşturulacak.

        WhatsApp İletişim hattından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne şikayet, istek ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar, 0 552 266 10 10 nolu telefonu kullanacaklar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa