Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ta kereste deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerini seferber etti. Yaklaşık 3.5 saat süren yangında kereste deposu kül oldu.

        Edinilen bilgiye göre yangın, saat 17.30 sıralarında Gültepe Mahallesi'nde bulunan Toptancılar Sitesi'nde çıktı. Mesut Gökçe'ye ait kereste deposunda henüz bilinmeyen bir nedenden çıkan yangında dükkanındaki alevleri fark eden Gökçe durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbarın ardında olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Sivas Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri buldozerin de yardımıyla yaklaşık 400 ton kerestenin bulunduğu depodaki yangına müdahale etmeye başladı. Kısa sürede rüzgarında etkisiyle büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale etmekte zorlandı. Vatandaşlarında söndürme çalışmasına yardım ettiği yangında Sivas Emniyet İl Müdürlüğü'ne ait TOMA'da hazır bekletildi. Yangında depodan çıkan yoğun dumandan dolayı itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı. İtfaiye ekiplerinin 3.5 saatlik çalışmasıyla yangın kontrol altına alındı. Ekipler yanan depoda uzun süre soğutma çalışması yaptı. Küle dönen depoda yaklaşık 50 bin lira zarar olduğu belirtildi.

        Depo sahibi Mesut Gökçe dumanı fark ederek depoya geldiğini ufak bir yangın olduğunu ama rüzgarın etkisiyle büyüdüğünü belirterek daha sonra itfaiyeye haber verdiğini söyledi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa