Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında BB Erzurumspor, sahasında Elazığspor’u 41 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri değerlendirmelerde bulundu.

        Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında PlayOff umutlarının halen devam ettiğini vurgulayan B.B Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Çok istediğimiz maçı farklı bir skorla kazandık. Biz maçın başından sonuna kadar bir strateji çizmiştik. Bu stratejide devam ettik. Oyuncularım maça müthiş başladı. 20’ı yakaladık. Sonra bir gol yedik. 21 olduktan sonra biraz bocaladık. İkinci yarı gerekli önlemlerimiz aldık. Bizim fizik gücümüz çok iyi. Sahadan 41 galip ayrıldık. Hak ettiğimiz bir galibiyeti aldık. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Altınordu’nun kaybetmesinden sonra galibiyetimizin anlamı bir kat daha arttı. Artık her şeyimizle haftaya oynayacağımız Playoff diyorum ben. Playoff finalinin hazırlıklarına başlayacağız” dedi.

        Elazığspor cephesi

        Elazığspor Teknik Direktörü Muammer Sürmeli ise, “41 mağlup olduk. Ama son gol harici hepsi bizim hatalarımızdan. Çok bireysel hatalardan gol yedik. Oyun sistemini değiştirdikten sonra golü bulduk. İkinci yarıda da iki oyuncu değişikliği yaptık oyuna ortak olduk ama maçın kırılma anları oldu. Orta sahada faul vardır veya yoktur o top gelip gol oldu. Daha sonra takım koptu” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa