Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'ın Didim ilçesinde, geleneksel balık şenliği renkli görüntülere sahne bu yıl yoğun ilgi gördü. Şenlikte 5 bin kişiye balıkekmek dağıtılırken, vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

        Didim Belediyesi ile Akbük Su Ürünleri Kooperatifinin katkılarıyla Akbük Limanında gerçekleşen etkinliğe, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, Belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        Etkinlik kapsamında Akbük Su Ürünleri Kooperatifince tahsis edilen balıklar mangallarda pişirildi. Güzel havada gerçekleşen etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, halka ücretsiz balıkekmek dağıtıldı.

        Akbük Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Celalettin Erol ise, bu yıl 4.'sü düzenledikleri etkinliği devam ettireceklerini belirterek “Bu kalabalık ayrı bir heyecan veriyor. Belediyemiz bize destek verip bizimle birlikte hareket ediyor. Bundan sonra daha büyüklerini yapacağız. Bu yıl 5 bin kişiye gelecek yılda 10 bin kişiyle bir araya geleceğiz” dedi.

        Didim Belediye başkanı A. Deniz Atabay ise katılımın yüksek olduğunu belirterek “Sezon başı bu geleneksel hale geldi. Akbük’te bir hareket yaratıyor; insanlar memnun bizde memnunuz” dedi.

        Etkinliğe katılan vatandaşlar ise BalıkEkmek şenliğinde memnun olduğunu belirterek, düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa