Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Üniversitesi'nde (MEÜ), öğrenci ve personelin motivasyonunu sağlamak amacıyla yapılan '24. Kültür ve Spor Şenliği' ödül töreniyle sona erdi.

        Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezinde düzenlenen törende konuşan Rektör Yardımcısı Ali Kaya, "Bilimsel aktivitelerin yanında, aktif olarak sosyal içerikli etkinlikler gerçekleştiren öğrenci topluluklarımız, sporun, bilimin, kültür ve sanatın harmanlandığı çoklu popüler insan yetiştirme çabası içindedir" dedi.

        Mersin Üniversitesinin spor olanaklarının oldukça iyi olduğunu belirten Kaya, üniversite öğrencilerinin çeşitli branşlarda ülke çapında başarılar yakaladığını kaydetti.

        Öğrenci Konseyi Başkanı Hasret Gündüz ise "Böyle organizasyonların, yaklaşan final sınavlarımız öncesi motivasyonumuzu arttırmasının yanında bütün yılın yorgunluğunu atmamıza da yardımcı olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

        Konuşmaların ardından bireysel ve takım sporları kategorilerinde dereceye giren erkek ve kadın sporculara ödülleri takdim edildi.

        Kapanış ve ödül törenine, Turizm Fakültesi Dekanı Kemal Birdir, BESYO Müdür Yardımcısı Nevzat Demirci, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa