Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü, her ay farklı bilgi evinde gerçekleştirdiği ‘Anne Çocuk Saati’ etkinliğini Abdülhamit Han Bilgi Evi’nde düzenledi.

        Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü, ebeveynler ve çocuklar için gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında, ‘Anne Çocuk Saati’ etkinliğini her ay farklı bir bilgi evinde düzenledi. Bu ay Abdülhamit Han Bilgi Evi’nde gerçekleştirilen bu özel etkinlikte, anneler ve çocuklar ellerindeki malzemeyi değerlendirerek ‘kar küresi’ yaptı. Anneler hem eğlendiler hem de çocuklarıyla baş başa kalıp sohbet etme imkanı buldular.

        Çocukla geçirilen zamanının önemine değinen Kartepeli kadınlar, “Kaliteli zaman ebeveyn ve çocuğun birliktelik ve keyif hissini içerisinde barındıran, karşılıklı etkileşim ve aktivitelerde buluştuğu zamanlardır. Bunlar ebeveynin dikkatinin tamamını çocuğuna verdiği, ilgisini ve sevgisini çocuğuna hissettirdiği duygusal yakınlaşma ve paylaşım anlarıdır. Bu anları küçük sohbetlerde, birlikte oynanan oyunlarda, ya da birlikte gidilen gezilerde yakalamak mümkündür. Bu bağlamda, bizlere çocuklarımızla kaliteli zaman geçirme fırsatı sunan Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

        Her ay farklı bilgi evinde, farklı aktivitelerle “Anne Çocuk Saati” yapılmaya devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa