Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıkamış’ta kaçak define arayan şüpheli 5 kişi yakalandı.

        Sarıkamış’ta, Z.A.’nın evinde kaçak kazı yaptırdığı ve kazıya detektörleriyle iştirak edenlerin ayrılacağı yönünde bilgi alan jandarma yol kontrollerine başladı. jandarmanın durumundan şüphelenerek durduğu ve içerisinde O.G., H.A., Ü.Ç. ve M.K.’nin bulunduğu araçta arama yaptı. Yapılan aramada aracın bagaj kısmında yapılan aramada, çanta içerisinde faturasız define arama detektörü ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

        Jandarma olayla ilgi şüpheli 5 kişi gözaltına alırken, konuyla ilgili olarak Sarıkamış Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla kaçak kazı yaptıran Z.A. evinde yapılan incelemede tandır bölümünde yaklaşık 1 metre derinliğinde 80 santim çapında çukur tespit edildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa