Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz İhsaniye ilçesi Döğer kasabası Bayramaliler köyü arasında Frig Vadisi içerisinde bulunan Emre Gölü’nü ziyaret ederek yapılan yatırımları inceledi.

        Vali Mustafa Tutulmaz’a ziyaretinde İhsaniye Kaymakamı Alper Taş, Döğer Belediye Başkanı Ahmet Ulu, İl Genel Meclisi Üyeleri ve İl Özel İdaresi yetkilileri eşlik etti. Frig Vadisinde görülmesi gereken yerlerden birisi olan Emre Gölü’nde "Frig Vadisi Turizmini Geliştirme Projesi" kapsamında rekreasyon alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan ve gelinen aşamayı yerinde inceleyen Vali Mustafa Tutulmaz, yetkilerden bilgiler aldı.

        Burada kısa bir açıklama yapan Vali Mustafa Tutulmaz: “İhsaniye Kaymakamlığı tarafından hazırlanıp Afyonkarahisar Valiliği ile FRİGKÜM tarafından da desteklenen "Frig Vadisi Turizmini Geliştirme Projesi" kapsamında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projeyle ilimizin ve İhsaniye’nin Türkiye için yeni bir turizm merkezi olmasını hedefliyoruz. Bu hedefimizin sonuna doğru yaklaştık” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa