Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya Valiliği himayesinde Kütahya İl Müftülüğü ile Dumlupınar Üniversitesi iş birliğinde her hafta gerçekleştirilen “Huzur Sohbetleri” kapsamında bu hafta Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Selim Argun “İslam Coğrafyasının Anatomisi” konulu söyleşi gerçekleştirdi.

        Kütahya Müftülüğü ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda gerçekleştirilen söyleşiye Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Ertaş, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, DPÜ Rektör Yardımcısı Halis Aydemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ile bazı daire müdürleri katıldı.

        Kütahya Müftülüğü ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak hizmet veren tarihi konağın İl Özel İdaresi tarafından restore edilerek Kütahya İl Müftülüğüne tahsis edildiğini belirten İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, “Yakın zamanda faaliyete geçti ama yakın zamanda burası hanımlarımıza, gençlerimize yönelik haftanın her günü farklı programları gerçekleştirdiğimiz bir mekan oldu. Bize destek veren başta Valimiz Ahmet Hamdi Nayir olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa