Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’da evini imalathaneye çeviren ve kaçak içki üreten Gürcistan uyruklu 3 kişi yakalanarak tutuklandı.

        Altınordu ilçesinde kaçak içki imal ettikleri ve satışını yaptıkları belirlenen 10 kişiye yönelik Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından teknik ve fiziki takip başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından eşzamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda kaçak içki üretildiği belirlenen Gürcistan uyruklu R.B’nin evinde yapılan arama sırasında polisler gözlerine inanamadı. Arama sırasında elbise dolabı izlenimini veren döşemenin arkasında bir oda bulundu. Odada kaçak içki yapımında kullanılmak üzere su bidonlarına doldurulmuş vaziyette metil alkol, çok sayıda boş şişe, kapak, Gürcistan ülke bandrolleri, Gürcistan ülke bandrollü şişelenmiş sahte içkiler ile içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

        İlk etapta savcılığa sevkedilen 3 kişi işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer şüpheliler yönünden soruşturma işlemleri tüm yönleriyle ayrıntılı olarak devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa