Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Salihli ilçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin projelerinin sergilendiği 'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı' açıldı.

        Okul bahçesinde gerçekleştirilen fuara Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Şuayip Serbes ve Yıldıray Demirtaş, okul müdürleri ve davetliler katıldı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda öğrencilerin hazırladığı müzik dinletisi ve Salihli Halk Oyunları Derneğinin “Zeybek” gösterisi yer aldı.

        Protokol üyeleri daha sonra danışman öğretmenler ve öğrencilerin hazırladığı 20 TUBİTAK projesinin okul bahçesinde sergilendiği stantları gezerek öğrencilerden projeler hakkında bilgiler aldı. Fuarın çok yararlı olduğunu ifade eden Okul müdürü Abdülbaki Türken, 'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın proje yapan öğrencilere de ilham kaynağı olduğuna vurgu yaptı. Fuarda dikkat çekici projelerinde olduğunu belirten Türken, bu projelerle ilgili patent başvurusu yapacaklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa