Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat Belediyesi, 50 özel çocuğu at çiftliğinde ağırladı.

        Başkan Şükrü Sözen, sosyal belediyecilik anlayışı ile özel çocuklara özel ilgi göstermeye devam ediyor. Sözen, özel çocukları ve ailelerini at çiftliğinde ağırlayarak onların güzel bir gün geçirmelerini sağladı.

        Manavgat Belediyesi Özel Çocuklar Halk Dansları Topluluğu öğrencileri ve Gevher Nesibe Özel Eğitim Okulu öğrencilerinin de içinde bulunduğu özel çocuklar, Manavgat Belediyesi’nce at çiftliğine götürüldü. 50 özel çocuk ve aileleri burada piknik yaparak, canlı müzik eşliğinde eğlendi. Çocuklar aynı zamanda at gezintisi yaptı ve çiftlikteki hayvanları severek onları elleri ile besledi. Aileler Başkan Sözen’e teşekkür ederek, bu güzel günü kendilerine yaşattıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti.

        Şükrü Sözen ise, “Özel çocuklarımız bize Allah’ın emaneti olan, meleklerimizdir. Onları hayatın içinden bir anlığına bile olsa koparıp, güzel bir gün geçirmelerine vesile olmak bizleri de çok mutlu ediyor. Bu nedenle etkinliğimize katılan özel çocuklarımıza ve onları emekle ve sabırla yetiştiren ailelerine, öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Özel çocuklarımız için ne yapsak az” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa