Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yoğun çalışma temposunun yorgunluğu yaptığı bebek ziyaretleri ile atıyor. Belediyenin ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında Şehzadeler’de yeni doğan 3 bebeği ziyaret eden Başkan Çelik, çocuklarla yakından ilgilenerek belediye tarafından hazırlanmış olan hediyeleri ailelere teslim etti.

        Yoğun bir tempo ile çalışmalarının sürdüren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yoğun iş temposunun içerisinde bulduğu her fırsatta esnaf, ev, hasta ve bebek ziyaretleri yapmayı ihmal etmiyor. Yoğun çalışma yorgunluğunu yaptığı ziyaretlere attığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Belediyemizin yoğun bir çalışma temposu var. Bu tempo içerisinde yapılan çalışmaları yerinde inceliyor aynı zamanda belediyemizin rutin işlerini de aksatmadan sürdürmeye devam ediyoruz. Tüm bu yoğunluğun içerisinde halkımızın içerisinde olamaya büyük özen gösteriyoruz. Bu bağlamda fırsat buldukça Şehzadelerimizde yeni doğan bebeklerimizi ziyaret ediyor, bu ziyaretlerle adeta tüm yorgunluğumuzu atma fırsatı buluyoruz. Bebek ziyaretleri esnasında tüm yorgunluğumuz ve stresimiz gidiyor. Bu bağlamda belediyemizin ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında bugün Tayyip Erdoğan Güç, Osman Ziya ve Berkay Ziya bebekleri evlerinde ziyaret ettik. Belediyemizin hazırlamış olduğu hediye çantaları ailelerimize teslim ettik. Göreve geldiğimiz yıl itibarı ile başlattığımız bu güzel projemiz ile bugüne kadar toplamda 8 bin 450 yeni doğan bebeği evlerinde ziyaret etme imkanımız oldu. Projemiz kapsamında ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa