Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’ın Sincik ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Eğitim ve Gelecek' konulu konferans düzenlendi.

        Sincik Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen programa Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bekir Kayabaşı, konuşmacı olarak katıldı. Sincik Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri konferansa yoğun ilgi gösterdi. Konferansta konuşan Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bekir Kayabaşı, Türkiye'de ve dünyada eğitimin dünü, bugünü ve yarınına dikkat çekerek, gelecekte bizleri ne gibi tehlikeler ve fırsatların beklediği konusu üzerine bir söyleşi yaptı.

        Konferansa, Sincik ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Bayram, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Meriç, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa