Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kamu Yurtlar Kurumu İl Müdürü Arif Özsoy, Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş, Kampüs Camii İmamı Erol Demir ve Afganlı öğrenci Hüdaverdi Nazary Afgani, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret ederek Afganlı Türklere ait özel günlerde giyilen Çaban hediye etti.

        Başkan Dişli’ye ziyarette bulunan Kamu Yurtları Kurumu (KYK) Müdürü Arif Özsoy, Başkan Dişli’nin eğitime ve gençliğe verdiği öneme dikkat çekerek, “Başkanımız her zaman genç neslin eğitimine ve geleceğine önem verdiği için bizi tüm etkinliklerimizde yalnız bırakmamaktadır. Her zaman desteğini görüyoruz ve kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

        Başkan Dişli’ye yapılan ziyarette Sabahattin Zaim Öğrenci Yurdunda kalan Afganistanlı öğrenci Hüdaverdi Nazary Afgani, Başkan Dişli’ye Afganlıların özel günlerde özel kişilerin giydikleri kıyafet olan Çapan hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dişli, öğrenci yurtlarında son yıllarda yapılan düzenlemelerle büyük gelişme yaşandığını söyledi. Yurtların eğitimde büyük rolu olduğunu belirten Başkan Dişli, “Yurtlarda yapılan etkinlikleri yakından takip ediyoruz. Fırsat buldukça da katılım sağlamaya çalışıyoruz. Bu konuda topluma ve toplumsal olaylara duyarlı bilinçli bir nesil yetiştirdikleri için tüm yurt idarecilerini kutluyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa