Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşköprü Belediyesi’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlediği Taşköprü 1. Zeka Geliştirici Ahşap Akıl Oyunları, El Sanatları Sergisi öğrencilerin yoğun katılımı ile başladı.

        Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen program ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine olmak üzerine 3 gün sürecek. Programın açılışına katılan Taşköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Çorbacı, Türk kültüründe yer alan akıl oyunlarını Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkısıyla Taşköprülü öğrencilerle buluşturmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, amaçlarının kültürüne sahip çıkan yaşatan bir nesil yetiştirmek olduğunu ifade etti.

        Programın açılışına Çorbacı’nın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kapucuoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Ergül ve çok sayıda öğrenci katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa