Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Belediyesi’nin asfalt programında bulunan bölgelerde yağmursuyu altyapısı inşa etmek için gerçekleştirilen ihale tamamlandı.

        Komisyon Başkanlığını İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Zeki Koç’un yaptığı ihalede 5 istekli teklif sundu. İhalenin ardından açıklamalarda bulunan Koç, “Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Belediyesi tarafından asfalt çalışması gerçekleştirilecek güzergâhlarda ihtiyaç bulunan bölgelere 16 bin 700 metre uzunluğunda yağmursuyu altyapısı inşa etmek için ihalemizi tamamladık. Yağmursuyu ağımızı her geçen gün daha da genişletmeye devam ediyoruz. Bu da şehir merkezimiz için önemli bir yatırım olacak. İhale komisyonumuz isteklilerin teklifleri ile ilgili gerekli değerlendirmeleri yaptıktan sonra sonucu kamuoyuna duyuracak. Hayırlı olsun” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa