Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaris'te adacıklarda ve koylarda yapılan temizlikte ekipler, karşılaştıkları manzara karşısında şoke oldu. Duyarsız kişilerin çevreye attığı teraziden araba lastiğine birçok atık görenlere pes dedirtti.

        Marmaris Belediyesi'ne bağlı temizlik işleri ekipleri Bedir Adası, Cennet Adası, Üç Palmiye Koyu, Tavşan Adası, Keçi Adası ve Kızılkum Adası’nda temizlik yaptı. “Marmaris’i temiz tutmak” sloganıyla yapılan çalışmalarda karşılaşılan manzara çalışanları şoke etti. Araba lastiği, terazi, pet şişeler, balıkçı ağları ve daha birçok atık temizlik işçileri tarafından tek tek toplandı. Çalışma sonucunda 10’larca torba atık toplandı. Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Barış Ünlü çalışmalar hakkında bilgi verdi. “Marmaris’i Temiz Tutmak” sloganıyla çalışma yaptıklarını belirten Ünlü şöyle konuştu:

        “Marmaris zaten temiz bir kent ve kirli değil. Biz de yaptığımız çalışmalarla bilgilendirmelerle bunu daha fazla yaymak ve bilinçlendirmek istiyoruz. Toplanan atıklar dalgaların etkisiyle adaya vuran atıklar. Daha öncekilere göre daha az atıkla karşılaştık.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa