Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’da Alperen Atabay anısına 3.'sü düzenlenen Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks turnuvasında Balıkesir adına katılan sporcular büyük başarı gösterdi. Turnuvada 2 sporcu şampiyon olurken, bir sporcu da 2. oldu.

        Antalya’da düzenlenen Alperen Atabay anısına 3.sü düzenlenen Uluslararası Türkiye açık kick boks (Türkiş Open) turnuvasına 4 kıtadan 27 ülkeden 2 bin 353 sporcu katıldı. Balıkesir’i temsil eden sporculardan Oğuz Sever 60 kg'da, Sevcan Çakırca 48 kg'da şampiyon oldu. Melek Sarı ise +70 kg da ikinci oldu.

        Turnuvada başarılı sporcuların Antrenörü Ender Yeşilyurt, “Antalya’da başarılı olan sporcularım uzun çalışmalarımızın ürünü. Kick Boks adına büyük hedeflerimiz var. 2 bin yılında Balıkesir de Kick Boksu başlattıktan sonra son beş yılda her sene bir milli sporcu çıkartık. Bu sene ise üç sporcumuzun 2’si Gençler de dünya şampiyonu, Oğuz Sever ise büyüklerde Avrupa şampiyonu olması bizi mutlu etti. Hedefimiz daha fazla milli sporcu yetiştirmek” şeklinde konuştu

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa