Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Başkan Özcan, milletvekili aday adayı olacağı açıklamasının ardından CHP Milas İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti.

        CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, 24 Haziran 2018’de yapılacak olan genel seçimlerde CHP’den milletvekili aday adayı olacağını açıkladı. CHP Milas İlçe Başkanlığı binasında yaptığı açıklamada, Başkan Özcan milletvekili aday adayı olduğu için CHP Milas İlçe Başkanlığından istifa ettiğini kaydetti.

        CHP Milas İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıya; Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Başkan Özcan, milletvekili aday adaylığı için yaptığı açıklamada özgeçmişinden bahsetti. Özcan, 24 Haziran’daki genel seçimlerde Muğla’dan CHP milletvekili aday adayı olmaya karar verdiğini söyledi.

        Milletvekili aday adayı açıklaması sonrasında ise Başkan Özcan, yürüttüğü CHP Milas İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa