Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sunucu ve oyuncu Ömer Ergedik, ‘Haybeden Gerçeküstü Aşk’ isimli oyunla 1 Mayıs günü sahneye çıkıyor.

        Sunucu ve oyuncu Ömer Ergedik, Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ‘Haybeden Gerçeküstü Aşk’ isimli romantik komedi oyununda yönetmen ve oyuncu olarak sahne alacak.

        Rol arkadaşı Mine Pehlivan ile beraber izleyicilere bol kahkahalı aynı zamanda da hüzünlü dakikalar yaşatacak Ergedik, sahne arkasında da oldukça kalabalık bir ekiple çalışıyor. Oyun; sadece 1 Mayıs günü, 2 seans olarak 15.00 / 19.00 saatlerinde Erzurum İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahnelenecek.

        Oyun Yönetmeni Ömer Ergedik ‘Erzurum uzun zamandır özel ve ulusal bir oyun seyredemedi, izleyenleri gülme krizlerine sokacak oyun sonunda gözlerinde tipik Türk erkeğini izlemenin haklı gururunu yaşayan seyirci, salondan mutlu ayrılacak. Bir ilişkiyi başından sonuna kadar götüren kadın ve erkek, haybeden akışına bırakmış. Sergilenen aşk pek cazip değil, gerçeküstü kelimesi de var olamayan bir aşkı betimlemek için kullanıldığından yazarın amacına ulaştığını, seyrederken güldüren, çıkışında kafada soru işaretleri bırakmayan light oyun izleyicisini bekliyor” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa