Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kamu binalarında görev yapan özel güvenlik görevlilerini şüpheli şahıslar, araçlar, paketler ile terör olaylarına karşı bilgilendirildi.

        Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Kamu binalarında görev yapan özel güvenlik görevlilerinin göreve duyarlılıklarını arttırmak ve kamu binalarının girişi, içi ve çevresine yönelik olası risklerin tespit edilmesini sağlamak amacıyla bilgilendirildiler. Başbakanlık Genelgesi doğrultusunda yapılan Risk Analizi ve Uygulamalı Yerinde İnceleme Eğitimleri kapsamında; Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Van Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü yerleşkelerinde kurum yetkilileri eşliğinde yapılan çalışmalarda; risk teşkil eden durumlar tespit edilmiş, özel güvenlik görevlileri şüpheli şahıslar, araçlar, paketler ile terör olaylarına karşı bilgilendirildi. Kamu Kurumlarında koruma ve güvenlik hizmetlerinin çağın gerektirdiği şekilde yapılması amacıyla uygulanan Risk Analizi ve Uygulamalı Yerinde İnceleme Eğitimleri ilimiz merkezinde ve ilçelerimizde yıl boyunca devam edecektir” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa