Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri kursiyerleri, dönem boyunca aldıkları eğitimleri düzenlenen yıl sonu sergileri ile beğeniye sundu.

        Yıl sonu sergileri kapsamında Batıkent Belde Evi’nden 34, Avlulu Çarşı Belde Evi’nden 140 ve Tombakzade Belde Evi’nden de 161 kursiyer ürettikleri el emeği eserlerini sergiledi. Örgü, iğne oyası, mefruşat, giyim ve keçe kurslarına katılan kadınlar, yıl boyunca aldıkları teorik ve pratik eğitimleri açılan sergi ile taçlandırdı. Ürünleri inceleyen vatandaşlar beğeni ile karşılarken, kursiyerler de bu imkanı kendilerine sağlayan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a teşekkürlerini iletti. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, Belde Evleri'nin kadınlar için geliştirdikleri en önemli projelerden bir tanesi olduğunu söyledi. Ataç, "Bugün gelinen noktada Belde Evleri tüm ülkeye örnek olmayı başardı ve farklı isimler ile uygulanıyor. Bu noktalarda kadınlarımız hem dostluklar kurarak sosyalleşiyor hem de becerilerini geliştirerek yeni yetenekler ediniyor. Ortaya çıkan ürünler yapılan işin ne kadar başarılı olduğunun da bir göstergesi durumunda. Kursiyerlerimizi ve onların bu ürünleri üretebilecek noktaya ulaşmasında emeği geçen arkadaşlarımı tebrik ediyor, başarılarının devamını temenni ediyorum. Tepebaşı’nda kadınlar üretmeye, sosyalleşmeye ve mutlu olmaya devam edecek" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa