Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA'da düzenlenen şova dayalı ilk havacılık fuarında, Türkiye'nin savunma sanayindeki gururu ATAK helikopteri gösteri uçuşuyla nefes kesti.

        Türkiye'nin şova dayalı ilk havacılık fuarı Eurasia Airshow, Antalya Uluslararası Havalimanı'nda uçakların sergilenmesi ve gösterilerle devam ediyor. Gösteriler kapsamında Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın envanterinde yer alan Türkiye'nin savunma sanayiindeki gururu ATAK helikopteri de gösteri uçuşu yaptı. Türk Yıldızları da gösterileriyle herkesi kendine hayran bıraktı. İçişleri Bakanlığı'na bağlı Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personeli de şovlarıyla gövde gösterisi yaptı. S-70, AB 412 ve UH-60 model helikopterlerin katımıyla gerçekleştirilen personel atma ve kurtarma gösterilerinin yanı sıra yine Türkiye'de üç kurumun ilk defa birlikte yer aldığı helikopter şovları izleyenlerden büyük ilgi gördü.

        29 Nisan'a kadar Antalya'da sürecek Eurasia Airshow'da uçuş gösterileri 28-29 Nisan tarihlerinde halka açık olacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa