Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Karakova Semt sahalarında çalışmalar başladı.

        Tavşanlı ve Domaniç'te bulunan futbol kulüplerinin resmi müsabakalarının oynandığı Karakova Semt sahalarına 2 sentetik yeni saha, 8 soyunma odası, 3 hakem odası, 496'şar kişilik 2 tribün yapılması planlanıyor. Daha önceleri Ak Parti ilçe başkanı Nejat Tülek başkanlığında bir takım ziyaretler için Ankara'ya giden heyet Ankara'dan eli boş dönmedi. Gerekli destekleri aldıktan sonra Tavşanlı Belediyesinin destekleri ile kısa sürede başlayan saha yapım çalışmaları Tavşanlı'da spor kamuoyunda heyecan uyandırdı. Sahanın, tamamlanmasının ardından uzun yıllar bölge futboluna hizmet vereceği düşünülüyor.

        Karakova'da yapılan çalışmaları Kaymakam Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Ak Parti ilçe Başkanı Nejat Tülek, Kütahya ASKF Başkan Yardımcısı Celalettin Altay yerinde incelediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa