Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Çocuk Senfoni Orkestrası’nın Arnavutluk’un başkenti Tiran’da verdiği konser için ülkede bulunan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tiran Belediye Başkanı Erion Veliaj’ı ziyaret etti.

        Başkan Ataç’ı misafir eden Erion Veliaj, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Tepebaşı Belediye Başkanı dostum Ahmet Ataç’ı Tiran'a davet ettim. İki şehir arasındaki dostluğu güçlendirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Gelecek, işbirliği yapan ve birbirine yardımcı olan şehirlere aittir" ifadelerine yer verdi.

        Başkan Ataç ise Tiran’da sanatın birleştirici gücü ve İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası’nın harika konseriyle çok güzel günler geçirdiklerini söyledi. Ataç, "Tiran Belediye Başkanı dostum Erion Veliaj’a misafirperverliği ve iyi dilekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. İki dost ülke ve kent arasındaki dostane ilişkilerin pek çok alanda daha ileri noktalara taşınmasını arzuluyor, Arnavutluk halkına sevgi ve saygılarını sunuyorum" şeklinde konuştu.

        Diğer yandan iki belediye arasında teknik ve mesleki işbirliği alanları oluşturmak için ziyaret programları hazırlanacak. Daha sonra kültürel, sanatsal, ekonomik ve ticari işbirliklerinin güçlendirilmesi için çalışmalar düzenlenecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa