Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rize'de 2022 Nisan tarihlerinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi yarı final müsabakalarında tamamı belediyesporun lisanslı sporcularından oluşan Batman Karması Genç Kızlar Hentbol takımı grubunda birinci oldu.

        Samsun, Mardin ve Diyarbakır takımlarını yenerek grubunu birincilikle tamamlama başarısı gösteren Karma Genç Kızlar hentbol takımı 1115 Mayıs tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye finalinde Batman’ı temsil edecek. Başarı ve mutluluklarını, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin’i, makamında ziyaret ederek kendileriyle paylaşan Karma Genç Kızlar Hentbol Takımı antrenör ve oyuncuları, takımlarına verdiği destekten dolayı da teşekkür etti. Genç oyuncuları başarılarından dolayı kutlayan Şahin, 1115 Mayıs tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye finallerinden Karma Genç Kızlar Hentbol Takımı olarak dereceyle dönmeleri halinde kendilerine sürpriz hediyelerinin olacağını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa