Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin, öğretmenlerin 14 Haziran ile 2429 Haziran tarihleri arasında idari izinli sayılacaklarını belirterek, bayram tatili ve seçim nedeniyle yapılan düzenlemeye açıklık getirdi.

        "MEBİM 147" semineri için Kuşadası'na gelen Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, okulların tatil olmasının ardından Ramazan Bayramı ve seçimlerin peş peşe gelmesi nedeniyle 2018 döneminde öğretmenlerin yürütecekleri mesleki çalışmaların takvimini gözden geçirdiklerini açıkladı. Verimli bir mesleki çalışma dönemi temennisinde bulunan Müsteşar Tekin, “Öğretmenlerimizin, mesleki çalışma takvimini hem bayramlarını güzelce geçirebilmeleri hem de seçim sürecinde demokratik haklarını rahatça kullanabilmeleri açısından revize ettik. Öğretmenlerimiz mesleki çalışmalarının ilk haftasını, 913 Haziran tarihleri arasında, görev yaptıkları okullarda, ikinci haftasını, 1822 Haziran tarihleri arasında ise istedikleri il ve ilçelerde milli eğitim müdürlüklerine başvurularını yaparak yürütecekler. 14 Haziran Arife Günü ve 2529 Haziran tarihleri arasında idari izinli sayılacaklar. Hem bayram tatili hem de seçim süreci nedeniyle böyle bir değerlendirme yaptık. Bu vesileyle bütün çalışma arkadaşlarıma verimli bir mesleki çalışma dönemi diler, bu vesileyle emeklerinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ederim" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa