Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Türkiye’nin en fazla sıcak asfalt döken Belediyesi olduklarını belirterek, “Sıcak asfalt döşediğimiz yolun uzunluğu Edirne’yi geçti, Viyana’ya ulaştı. Yılsonuna kadarki hedefimiz, bin 700 km olup bunun da 800 km’si sıcak asfalt olacak” dedi.

        Yaptıkları yatırımlar sayesinde Ordu’nun model bir il olma yolunda ilerlediğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Gelişen ve büyüyen, geriye göç alan ve nüfusu artan bir Büyükşehiriz. Kendi imkânlarıyla model bir il olma yolunda ilerliyoruz. 2018 yılına kadar alt yapı ile uğraştık ve artık üst yapıyı inşa ediyoruz. Şu anda Türkiye’de en fazla sıcak asfalt döken Büyükşehir Belediyesiyiz. Yaptığımız yolun uzunluğu Edirne’yi geçti, Viyana’ya ulaştı. Yılsonuna kadarki hedefimiz, bin 700 km olup bunun da 800 km’si sıcak asfalt olacak. Bundan sonra Ordu daha konforlu bir şehir olacak. Ankara ve İstanbul gibi il dışından gelenler, Ordu’nun geldiği durumu daha iyi mukayese edebiliyor” diye konuştu.

        Başkan Yılmaz, bahanelerin arkasına sığınmadıklarını ve yapacağız dedikleri şeyleri yaptıklarını ifade ederek, “Bizim görevimiz, hükümetimizle birlikte ilimizdeki eksiklikleri tamamlamak. Birtakım bahanelerin arkasına sığınmayacak ve popülist politika yapmayacağız. Reel olacağız ve gerçekler neyse onları da vatandaşlarımızla paylaşacağız. Şimdiye kadar hep paylaştık, şeffaf olduk ve doğru neyse onu söyledik. Şunu yapacağız dedik ve yaptık, olması mümkün olmayanı da söyledik. Hem yerel yönetimler olarak hem de hükümetimiz olarak verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Bundan sonra yaşanabilir ve ekonomisi daha düzgün bir il hâline geleceğiz. Hükümetimiz tarafından Ordu’ya havalimanı, üniversite, yollar, yurtlar vb. bütün yatırımlar yapıldı. Bundan sonra yapılacak olan şey, bu şehirde huzur içerisinde yaşamak, dünya lideri Cumhurbaşkanımızın arkasında durmak ve onun himayesinde ülkemize çağ atlatmak” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa